Ta kontakt

Kontakta oss genom formuläret nedan så hjälper vi dig gärna i alla situationer.

KONTAKTFORMULÄR

TA KONTAKT

STORY BAKOM FÖRETAGET

”Allt ska vara möjligt och lösbart”

Nicklas och Daniel Kronqvist är två bröder med entreprenörsanda och en stark passion för automation. Genom deras enastående samarbetsförmåga har Nicklas och Daniel Kronqvist grundat både företaget NDK Solutions och senare även NDK Robotics. Under våren 2023 kom Adrian Fagerholm, barndomsvän till bröderna, in i NDK Robotics-teamet.

NDK Solutions är ett företag som erbjuder el- och automationstjänster i form av planering, tillverkning, programmering, konfiguration och driftsättning. Innan bröderna grundade sitt första gemensamma företag har Nicklas studerat till el- och automationsingenjör med inriktning på automation och arbetat i flera år som projektingenjör inom el- och automationsplanering vid ABB. Han har också omfattande erfarenhet från service och underhåll i livsmedelsindustrin. Daniel har bred, 10 års, erfarenhet inom livsmedelsindustrins el och automation och har bland annat arbetat som systemexpert på styrsystemet Marel som finns i en köttfabrik i Jakobstad. Adrian, en ingenjör inom maskin- och produktionsteknik med inriktning på konstruktion, har flera års erfarenhet inom underhåll av maskiner inom livsmedelsindustrin och även har varit arbetsledare för underhållet.

Företagarna har tillsammans över tio års erfarenhet inom el- och automationsteknik, och deras passion och erfarenhet syns verkligen i det arbete de utför, så det är alltså inte något förvånande att de bestämde sig för att grunda ytterligare ett företag, NDK Robotics. För Nicklas, Daniel och Adrian är ingenting omöjligt, och deras gemensamma motto är ”allt ska vara möjligt och lösbart”. Det är just detta motto och deras passion för automation som driver dem till de bästa resultaten.

Kontakta oss

Adress

Zinkvägen 2
68570 LARSMO