Ota yhteyttä

Siivousrobotti hinta, toimintatapa ja kustannukset mietityttää? Ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme sinua mielellämme
tai varaa demoesittely ja käy läpi yhdessä kanssamme kuinka voimme parantaa juuri teidän tilojenne puhtaanapitoa.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

OTA YHTEYTTÄ

MEIDÄN TARINAMME

”Kaikki on mahdollista ja ratkaistavissa”

Nicklas ja Daniel Kronqvist ovat intohimoisesti automaatioon suhtautuva, yrittäjähenkinen veljespari. Tästä yhtälöstä ja uskomattomasta yhteen hiileen puhaltamisesta syntyi aikoinaan poikien yhteinen NDK Solutions -yritys ja sittemmin vielä NDK Robotics. Keväällä 2023 NDK Robotics -tiimiin liittyi veljeksien lapsuudenystävä Adrian Fagerholm.

NDK Solutions on yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluja suunnittelun, valmistuksen, ohjelmoinnin, konfiguroinnin sekä käyttöönoton muodossa. Ennen ensimmäisen yhteisen yrityksen perustamista Nicklas on opiskellut sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi ja on opiskeluiden jälkeen työskennellyt vuosia sähköistämisen ja automaation projekti-insinöörinä ABB:n riveissä, työkokemusta on karttunut myös laajalti Pietarsaaren lihateollisuuden alalta. Danielilla on laaja, kymmenen vuoden, kokemus elintarviketeollisuudesta, sähköstä ja automaatiosta ja hän on m.m. toiminut Pietarsaaren lihateollisuudessa Marel ohjausjärjestelmän järjestelmäasiantuntijana. Adrian, kone- ja tuotantotekniikan insinööri, on kerryttänyt useamman vuoden kokemuksen koneiden huollosta elintarviketeollisuudessa ja on toiminut myös huoltopuolen esimiehenä.

Kaveruksilla on yhteensä yli kymmenen vuoden kokemus sähkö- ja automaatioalalta, tämä vuosien kokemus ja intohimo todella näkyy heidän otteissaan. Eikä siis olekaan mikään ihme, että he päättivät perustaa yhdessä toisenkin yrityksen, NDK Robotics:n. Nicklakselle, Danielille ja Adrianille ei mikään ole mahdotonta ja heidän yhteinen mottonsa onkin: “kaikki on mahdollista ja ratkaistavissa”. Juuri tämä motto ja intohimo automaatiota kohtaan siivittävät heitä aina parhaimpiin tuloksiin.

Ota yhteyttä

Osoite

Zinkvägen 2
68570 LUOTO