Uutuus!

Nyt myös leasingsopimus alk 30€/päivä ota yhtettä niin kerromme lisää!

SIIVOUSKONE

RA660 Navi M

Päivitä puhdistusrutiinisi tehokkaalla, uusimman sukupolven RA660 Navi-siivouskoneella. RA660 Navi M on varustettu uudella 7 tuuman kosketusnäytöllä, ohjausjärjestelmällä sekä valinnaisella älyohjauksella (RA660 Mission Control). Näin lattiat pysyvät aina puhtaana ilman suurempia ponnisteluita!

45 L

Vesitankin kapasiteetti

40 Min

Latausaika

3,5 h

Akun kesto

RA660 Navi M -siivousrobotti varusteltu ainutlaatuisella patentoidulla navigointijärjestelmällä

Siivouskone Cleanfix NDK Roboticlta

RA660 Navi XL -siivousrobotti on erityisesti suunniteltu suurille pinnoille

Cleanfix NDK Robotics
SiiVOUSKONE

RA660 Navi xL

Koe nyt tulevaisuuden automatioitu siivous RA660 Navi XL -siivouskoneella. Suuri 2-in-1-säiliö, valinnainen telakointiasema ja älyohjaus sovelluksella (RA660 Mission Control). Lattiat puhtaaksi vaivattomasti ja tehokkaasti!

110 L

Vesitankin kapasiteetti

40 Min

Latausaika

3,5 h

Akun kesto

RA660 NAVI

Missä kaikkialla voit nähdä laitteitamme?

Meidän tehokkaat siivouskoneemme soveltuvat muun muassa niin siivousyritysten kuin teollisuudenkin käyttöön. Voitte myös nähdä laitteitamme esimerkiksi lentokentillä, hotelleissa, sairaaloissa ja muissa yleisissä tiloissa.

RA660 NAVI

Palvelumme

Meillä, NDK Roboticslla, on aina tarvittavia varaosia varastossa ja mottomme onkin “nopeaa ja luotettavaa palvelua alusta loppuun saakka”.

NDK Robotics siivousrobotit teollisuuteen

Meidän tarinamme

Nicklas ja Daniel Kronqvist ovat intohimoisesti automaatioon suhtautuva, yrittäjähenkinen veljespari. Tästä yhtälöstä ja uskomattomasta yhteen hiileen puhaltamisesta syntyi aikoinaan poikien yhteinen NDK Solutions -yritys ja sittemmin vielä NDK Robotics. Keväällä 2023 NDK Robotics -tiimiin liittyi veljeksien lapsuudenystävä Adrian Fagerholm.

NDK Solutions on yritys, joka tarjoaa sähkö- ja automaatiopalveluja suunnittelun, valmistuksen, ohjelmoinnin, konfiguroinnin sekä käyttöönoton muodossa.

Tietoa valmistajista

Cleanfix Robotics on johtava korkealaatuisten, ammattikäyttöön tarkoitettujen, siivouslaitteiden ja siivousrobottien valmistaja, joka on keskittynyt innovaatioon ja kestävyyteen.

Cleanfix Robotics valmistaa tuotteensa Sveitsissä. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus siivouslaitteiden ja robottien kehittämisestä sekä valmistamisesta. Cleanfix Robotics on tunnettu korkeasta teknisestä asiantuntemuksestaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan.

Heidän tuotteensa on suunniteltu vastaamaan korkeimpia puhtauden, hygienian ja kustannustehokkuuden vaatimuksia. Cleanfix Robotics tuotteita käytetään eri aloilla ympäri maailmaa, kuten esimerkiksi sairaaloissa, hotelleissa, varastoissa ja lentokentillä.

Siivousrobotti Cleanfix Robotics NDK Robotics
Harjojen vaihto
Pesuaineen täyttö
Huuhtelu
Lataus