Lisää tuottavuutta ja säästä aikaa RA660 Navi -siivousroboteilla

RA660 Navi -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti suuria puhdistustehtäviä varten, joissa nopeus, tehokkuus ja tarkkuus ovat ratkaisevia tekijöitä. Ne on varustettu patentoidulla navigointijärjestelmällä, mikä mahdollistaa tarkan ohjauksen ja esteiden välttämisen. RA660 Navi:n  edut ovat tehokas puhdistus, tuottavuuden parantaminen ja käyttäjäystävällisyys. Näiden ominaisuuksien avulla RA660 Navi pystyy tehokkaasti puhdistamaan suuria pintoja ja säästämään sekä aikaa että energiaa. Käyttäjät voivat helposti ohjata konetta helppokäyttöisen kosketusnäytön sekä sovelluksen kautta. Ohjaaminen sovelluksen avulla mahdollistaa koneen valvonnan mistä tahansa. Energiatehokkaiden teknologiaratkaisujen avulla RA660 Navi -tuoteperhe pystyy pienentämään kemikaalipäästöjä ja vähentämään näin ympäristövaikutuksia.

 • Täydellinen ratkaisu suuriin puhdistustehtäviin, joissa nopeus, tehokkuus ja tarkkuus ovat ratkaisevia tekijöitä
 • Yksinkertaistaa ja sujuvoittaa suuretkin puhdistustyöt
 • Säästää aikaa ja lisää tuottavuutta
 • Ympäristöystävällinen, energiatehokkaan teknologian ja pienien kemikaalipäästöjen ansiosta
Suurien tilojen tehokas ja ympäristöystävällinen puhdistus

RA660 Navi -siivousrobotit soveltuvat julkisten tilojen puhdistukseen, koska ne on suunniteltu olemaan tehokkaita ja pystyvän puhdistamaan suuria pintoja lyhyessäkin ajassa. Lisäksi tuotteet ovat mukautettavissa erilaisille lattioille ja ahtaisiin tiloihin. Ne voivat suorittaa puhdistuksen itsenäisesti, mikä vähentää henkilökunnan tarvetta samalla kuitenkin parantaen puhdistuksen tuottavuutta ja tehokkuutta. Robotti yhdistelmäkone RA660 Navi voi olla tarvittaessa käytössä ympäri vuorokauden, myös päiväsaikaan, vaikka julkisissa tiloissa on paljon liikettä. Se havaitsee ihmiset ja mukauttaa reittinsä sen mukaisesti. Lisäksi RA660 Navi -tuoteperhe on suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia kuluttamalla vähemmän energiaa ja kemikaalipäästöjä pienentämällä. Julkisten tilojen ympäristövaikutukset on hyvä ottaa huomioon.

 • Mukautettavissa erilaisille pinnoille ja alueille
 • Suorittaa puhdistuksen itsenäisesti, vähentäen näin henkilökunnan tarvetta
 • Suunniteltu vähentämään ympäristövaikutuksia, kuluttamalla vähemmän energiaa ja pienentämällä kemikaalien tarvetta

Robotti yhdistelmäkone RA660 Navi on ammattikäyttöön suunniteltu siivousrobottien tuoteperhe, mikä on suunniteltu erityisesti vastaamaan siivousalan yritysten vaatimuksia ja tarpeita. Tässä on muutamia syitä, miksi nämä tuotteet soveltuvat siivousalan yrityksille:

 1. Tehokkuus: RA660 Navi on varustettu innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät siivouksesta tehokkaampaa ja vähemmän aikaa vievää. Navigaatiotoiminnon avulla RA660 Navi suunnittelee tehokkaimman reitin sekä puhdistaa pinnat nopeasti ja tehokkaasti.
 2. Mukautettavuus: RA660 Navi -siivousrobotit voidaan säätää eri tyyppisten lattioiden puhdistamiseen ja ohjata pääsyn ahtaisiinkin paikkoihin.
 3. Automaattinen siivous: RA660 Navi suorittaa itsenäisen siivouksen, mikä mahdollistaa suurienkin pintojen siivoamisen ilman liiallisen henkilöstön tarvetta.
 4. Pitkä käyttöikä: RA660 Navi -tuoteperhe on laadukas ja suunniteltu kestämään vaikeitakin työolosuhteita. Siivousrobotit on tarkoitettu siivousalan yrityksille, jotka tarvitsevat tuotteen, joka kestää pitkään ja säilyttää tehokkuutensa.
 5. Ympäristöystävällisyys: RA660 Navi -sarja on suunniteltu pienentämään ympäristövaikutuksia vähemmällä energian ja kemikaalien käytöllä. Tämä voi olla tärkeä pointti niille siivousalan yrityksille, jotka haluavat vähentää ympäristövaikutustaan.
Meidän laitteemme

Tietoa valmistajasta

Cleanfix Robotics:lla on yli 40 vuoden kokemus siivouskoneiden ja -robottien kehittämisestä ja tuotannosta.

Cleanfix Robotics on johtava korkealaatuisten ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouslaitteiden ja robottien valmistaja, joka on keskittynyt innovaatioon ja kestävyyteen.

Cleanfix Robotics valmistaa tuotteensa Sveitsissä. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus siivouslaitteiden ja robottien kehittämisestä sekä valmistamisesta. Cleanfix Robotics on tunnettu korkeasta teknisestä asiantuntemuksestaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan.

Heidän tuotteensa on suunniteltu vastaamaan korkeimpia puhtauden, hygienian ja kustannustehokkuuden vaatimuksia. Cleanfix Robotics tuotteita käytetään eri aloilla ympäri maailmaa, kuten sairaaloissa, hotelleissa, varastoissa ja lentokentillä.Me NDK Robotics olemme ilolla Cleanfix Robotics -tuotteiden jälleenmyyjiä, sillä näin voimme tarjota asiakkaillemme erittäin korkealaatuisia puhdistuslaitteita ja -robotteja. Tuotteet on kehitetty viimeisimmän teknologian avulla ja ovat helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme Cleanfix Roboticsin kanssa ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua