Cleanfix yhdistelmäkone NDK Roboticslta
Cleanfix yhdistelmäkone

RA660 Navi XL

Uuden sukupolven RA660 Navi XL -automaattinen puhdistusrobotti, teollisuusyritysten käyttöön, on ottanut suuria edistysaskeleita älykkyyden ja kommunikoinnin suhteen. XL-versio on täysin sovelluksen kautta ohjattava ja siinä on 2-in-1-tankki 110 litran kapasiteetilla. Nämä em. ominaisuudet sekä veden ja energian täysin automaattisen tankkauksen mahdollistava telakointiasema tekevät XL-versiosta meidän edistyneimmän automoidun puhdistusrobotin.

Cleanfix yhdistelmäkone ts. RA660 Navi XL puhdistusrobotilla on suurempi tankki ja parempi puhdistusteho, mikä tekee siitä ihanteellisen suurille alueille kuten varastoille, rautatieasemille, ostoskeskuksille, lentokentille ja muille suurille julkisille laitoksille. Näiden uusien ominaisuuksilla ansiosta XL-versio kykenee täyttämään myös sellaisten asiakkaiden tarpeet, jotka tarvitsevat täysin autonomista puhdistusta 24/7.

Se mikä todella erottaa RA660 Navi XL:n edeltäjistään, on sen uusimmat älyominaisuudet ja kommunikointi kyky sekä valinnaiset lisävarusteet, kuten esimerkiksi Cleanfix Charging Assistant, telakointiasema, joka mahdollistaa robotin itsestäänlatauksen ja veden täyttämisen täysin automoidusti. RA660 Navi XL vapauttaa työntekijäsi muihin töihin, kun robotti pitää pinnat puhtaina ja siisteinä.

  • Ohjattavissa sovelluksen avulla
  • 2-in-1-vesitankki 110 litran kapasiteetilla
  • Suunniteltu täyttämään sellaisten asiakkaiden tarpeet, jotka tarvitsevat täysin automoitua puhdistusta 24/7
  • Cleanfix Charging Assistant -lisävaruste mahdollistaa robotin itsestäänlatauksen ja veden täyttämisen täysin automoidusti

110 l

Vesitankin kapasiteetti

40 min

Latausaika

3,5 h

Akun kesto

1‘250 m2/h

Siivous kapasiteetti

RA660 Navi XL – Cleanfix yhdistelmäkone

Tutustu myös RA660 Navi M